Je bekijkt nu Verkiezingskrant De Stemming nu ook online te lezen

Verkiezingskrant De Stemming nu ook online te lezen

Deze avond even geen blog. Nee, 6 nachtjes voor de verkiezingen wil ik alleen even melden dat de Verkiezingskrant De Stemming, die ik samen met twee collega’s (Peter Schilthuizen en Liseth Blitz) heb gemaakt, vanaf nu ook online is te lezen. Het was mooi om weer eens een echte krant te maken, waarbij je van begin tot eind verantwoordelijk bent voor vorm en inhoud. Het was prachtig om te doen en we zijn alledrie trots op het eindproduct. Peter en ik waren verantwoordelijk voor de artikelen en interviews, Liseth Blitz heeft de prachtige vormgeving gemaakt. Wie hieronder op de voorpagina klikt of tapt, wordt doorgeleid naar een site waar de pagina’s als PDF zijn te lezen én te downloaden. Mocht het niet te lezen zijn, dan staan hier ook de pagina’s als JPG op mijn site.

Verkiezingskrant De Stemming Pagina 01