Je bekijkt nu Mijn VVD-leus voor vandaag…

Mijn VVD-leus voor vandaag…

Nog 38 nachtjes, dan zijn er verkiezingen. Mijn doel was vandaag een fel-kritische column te schrijven over de ChristenUnie/SGP.

Vandaag ja, want dan lezen ‘ze’ hem lekker toch niet… Maar tussen droom en daad zaten vandaag wetten in de weg, en praktische bezwaren. Zoals een deadline. Daarom moest ik deze zondag werken… Niks geen rust. Om mijn columnserie niet te onderbreken, heb ik toch gemeend op de valreep van deze mooie winderige zondag een eigen VVD-poster te maken. Inspiratie kwam vanzelf, want tijdens mijn werk hield ik achter mijn Mac’je een schuin oog op de vermoeiende preken die via Twitter langskwamen. De liberalen van de VVD vlogen de liberalen van D66 lekker in de haren. De één noemt de ander ‘Draai66‘, de ander noemt de één ‘VVDraai‘. Ja, op dat niveau zitten we in Zuidplas, mensen!

Daarom bedacht ik mijn eigen VVD-poster…

poster zondagsrust

Wie zelf trouwens zo’n leuke poster wil maken, kan terecht bij een geinige VVD-postergenerator. Laten we de komende tijd de mooiste Zuidplasvarianten gaan maken! En posten op Twitter. Of naar de website van Omroep Zuidplas sturen! Lachen, zo’n galerij. Misschien kan één van de OZ-supertechneuten even een aparte groep aanmaken? O ja: wie foto’s wil posten, moet wel even een OZ-account aanmaken. Doen! Is leuk!