Je bekijkt nu Een poster zegt meer dan 1000 woorden

Een poster zegt meer dan 1000 woorden

Over 32 nachtjes slapen mogen de stemgerechtigde inwoners van Zuidplas weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Politici hebben niet altijd een bord voor hun kop, en ook niet altijd hun kop op een bord, zo blijkt uit de verkiezingsposters van dit seizoen. We zetten ze even op een rijtje.

Wie geen zin heeft om alle partijprogramma’s te lezen, wie geen zin heeft om naar partijbijeenkomsten en debatten te gaan, wie geen zin heeft om alle interviews te belezen en te beluisteren, kan zijn stem ook simpelweg baseren op één blik. Eén blik op de verkiezingsposters. Hopelijk maak ik u blij met alle posters op een rij.

poster CDA

poster CU-SGP

poster D66

poster NEZ

poster NGP

poster PvdA

poster SP

poster VVD