Je bekijkt nu Slotplein Capelle wordt snackbar rijker

Slotplein Capelle wordt snackbar rijker

Aan het Slotplein komt een nieuwe snackbar. Nieuwtje voor de krant.

 

Slotplein wordt snackbar rijker
CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Rond de jaarwisseling krijgt het Slotplein in Capelle er een snackbar bij. In een voormalig decoratiewinkeltje opent de nieuwe Snackbar 010 Capelle.

Rafik Younnez en zijn dochter Amani uit Krimpen zochten een plek voor een leuke snackbar en ijssalon. Ze kwamen terecht op het Slotplein. Momenteel verbouwen zij het pand, schuin tegenover de supermarkt. “Voor Kerst openen lukt niet, maar we willen wel dit jaar open,” zegt Amani. Er komen een paar zitplaatsen. “Maar het is vooral afhaal en bezorging.”
De eigenaar heeft veel ervaring in de horeca. Zo waren café De Kuip en café City Zuid in Rotterdam in het verleden van hem. In Capelle komt een variatie aan voedsel. “We gaan frituren, we hebben kip van de grill, er is een ijssalon en mijn vader gaat menu’s met spareribs, biefstuk of gamba’s maken,” zegt Amani.
Op het dak komt een speciale stille afzuigbak. “Dan ruikt de buurt de frituur niet,” weet Amani.