Iets over zwemwater? Ferry bellen! – 19 oktober 2013

Soms moet je in de voorbereiding van een radioprogramma dat door pure vrijwilligers wordt gemaakt, wel eens pragmatisch zijn.

Er was weer eens iets te melden over de zwembaden in Zuidplas en de vraag of er drie zwembaden open kunnen blijven. Weer een flink raadsvoorstel, maar nog geen keuze. Appels en peren vergelijken. Lastig onderwerp. En dan bel je gewoon de persoon die zich al heel lang als raadslid met dit onderwerp bezig houdt: Ferry van Wijnen. Hij begon zijn queeste toen zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen het moeilijk kreeg. Van Wijnen denkt dat met een andere organisatie alle drie de baden open te houden zijn. Afijn, het verhaal ga ik hier niet oplepelen. Het gesprekje met Ferry in de uitzending van 19 oktober is hier te horen: