Locatierepo’tje over Kerstpakkettenactie Zuidplas Helpt – 14 december 2013

Soms gaan locatie-items goed, soms minder. Zaterdag ging ik met de mobiele zender op pad in Nieuwerkerk, bij de promo-actie van de Kerstpakkettenactie van de stichting Zuidplas Helpt.

De stichting stond met een kraam in het winkelcentrum. Het gesprekje met de vrijwilligers ging nog wel. Maar toen wilde ik winkelend publiek voor de microfoon… en dan heb je bij live radio niet echt in de hand hoe het gaat. Dat heeft z’n charme. Eén vrouw wilde – terecht – niets zeggen omdat ze even iets anders aan haar hoofd had. En een man zat er gewoon niet op te wachten, terwijl hij stond te wachten. Overigens had ik liever gehad dat hij zou zeggen ‘geen zin’ dan ‘geen tijd’. Want dat eerste zou ik mij wel kunnen voorstellen in zijn situatie.

Hoe de repo ging, is hieronder te beluisteren: