Je bekijkt nu reportage op markt Zevenhuizen, over leegstaand gemeentehuis – 20 juli 2013

reportage op markt Zevenhuizen, over leegstaand gemeentehuis – 20 juli 2013

Prachtig. Om te maken in ieder geval. Een radioreportage op de markt in Zevenhuizen. Met als onderwerp het leegstaande gemeentehuis, dat voorlopig nog wel even leeg blijft staan. Mooi onderwerp voor een ouderwets journalistiek ‘vox-popje’. Ofwel: de stem van het volk.

Toen ik het nieuws hoorde dat de plannen voor het leegstaande gemeentehuis in Zevenhuizen voorlopig niet door gaan, leek mij dat het ultieme moment om eens met de microfoon de markt op de gaan. De markt in Zevenhuizen is tenslotte gesitueerd op het plein voor het leegstaande raadhuis. En als radiomaker in de dop hoor ik dan direct een mooie combinatie: marktgeluiden – actuele locatie – wat vinden de inwoners eigenlijk? Dus ging ik op een zonovergoten (ook niet verkeerd…) donderdagochtend op pad.

Beluisteren welke reportage ik maakte kan hieronder: