Je bekijkt nu Haha, Zuidplaslogo met regenboogsausje gemaakt

Haha, Zuidplaslogo met regenboogsausje gemaakt

Vaak is lol in je werk – of hobby – gewoon de essentie. Ik schreef zaterdag een berichtje over het feit dat de gemeente Zuidplas bij de tien procent van gemeenten hoort die niet de regenboogvlag hijst, op de dag van de homo-emancipatie. Dat mag, ik schrijf er gewoon een objectief berichtje over. Maar toen wilde ik er op de site van Omroep Zuidplas wel een aardig illustratietje bij zetten. Dit is het geworden:

Ja, ik heb hem bewust ruig gemaakt, in de kleuren. Dat je wel ziet dat het een echte mash-up is… Rood, oranje, geel, groen, blauw en violet pasten best aardig in de Zuidplas-vakjes, vond ik.

Een andere Omroep Zuidplasvrijwilliger, die ik hier niet bij name noem, complimenteerde mij oprecht door subtiel te vragen of ‘ie door een ‘koter’ was gemaakt… Nee man, dat is KUNST, haha!

Ik had er nog één gemaakt, maar die vond ik minder:

Zuidplas logo rainbow2