Je bekijkt nu Geen blog om reden die niemand zal geloven…

Geen blog om reden die niemand zal geloven…

We leven precies 24 nachtjes voor de verkiezingen en vandaag schrijf ik geen blog. De reden daardoor is eigenlijk niet te geloven.

Het lijkt een speling van het lot, maar vandaag lukt het echt niet een verkiezingsblog te schrijven. Niet omdat ik geen inhoudelijke inspiratie heb: er is nog voldoende te schrijven. Het heeft er meer mee te maken dat er bij elke aanraking van het toetsenbord een pijnscheut door mijn kop trekt. De oorzaak is eigenlijktegelijkertijd ironisch en lachwekkend, aangezien deze blogcolumnserie over de verKIEZingen gaat. Geloof het of niet, maar ik heb… (even scrollen om de spanning op te bouwen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIESPIJN !

krokodil met kiespijn

Dus jongens, ik ga maar weer een paracetamolletje pakken en dan zien we wel weer verder. Iets anders valt er voor mij vandaag echt niet te kiezen… Tanden op elkaar en even de pijn verbijten… Blaffende columnisten bijten niet… Blog om blog, tand om tand…