Je bekijkt nu Waarom trok ontwikkelaar Frans Vink de stekker uit nieuwbouwplan Zevenhuizen? – 20 juli 2013
Frans Vink, directielid Bouwbedrijf Vink.

Waarom trok ontwikkelaar Frans Vink de stekker uit nieuwbouwplan Zevenhuizen? – 20 juli 2013

Het nieuws dat het nieuwbouwplan voor het centrum van Zevenhuizen voorlopig niet wordt uitgevoerd, was reden voor mij om verhaal te gaan halen bij de projectontwikkelaar Vink.

Ik sprak met Frans Vink, één van de vier directieleden van het 100-jaar oude Moordrechtse familiebedrijf. Hij legde voor de microfoon van Omroep Zuidplas uit waarom zijn bedrijf besloot met het project te stoppen. Ik heb geprobeerd om hem het verhaal te laten vertellen in de pak-em-beet 7 à 8 minuten die beschikbaar zijn voor een dergelijk interview. Dat is toch een heel ander vak dan een uur met een geïnterviewde praten en daar dan een goed verhaal van schrijven. Beide journalistieke vormen hebben zo hun voor- en nadelen. Maar dit was weer mooi om te doen.