interview stichting Moerkapelle Verdubbelt – 6 juli 2013

Dit was het allereerste interview dat ik maakte als vrijwilliger bij Omroep Zuidplas. Het is op locatie opgenomen in Moerkapelle-Oost.

Het is een interview met bestuursleden Jeroen Schilt en Irma van den Ende. Ik kende hen al uit 2008, toen hun stichting werd opgericht. Het was een leuk interview om te doen, vooral ook omdat het op de plek is opgenomen waar ooit een nieuwe woonwijk zou moeten verrijzen en waar de stichting voor is opgericht.
Logistiek- en plantechnisch was het niet mogelijk het interview live te doen, met de Comrex-apparatuur van de omroep. Daarom besloten we het semi-live op te nemen en zonder knip- en plakwerk later in de uitzending uit te zenden. Het was mijn allereerste interview voor de radio. Anders dan interviewen voor de krant. Maar daar schrijf ik op een andere tijd en een andere plek wel een keer een blogje over. Eerst maar eens luisteren: