Je bekijkt nu Bezwaren tegen nieuwbouwwijk Moordrecht

Bezwaren tegen nieuwbouwwijk Moordrecht

Nieuws over Vijf Akkers Noord in Moordrecht.

Bezwaren tegen nieuwbouwwijk Moordrecht
MOORDRECHT – Tegen de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Vijf Akkers Noord in Moordrecht zijn in totaal 56 bezwaren ingediend. Eén ervan is van de stichting Dorpsbelangen Zuidplas.

De stichting belegt donderdag een speciale bijeenkomst waarin zij haar bezwaren toelicht voor een aantal gemeenteraadsleden. De gemeenteraad van Zuidplas spreekt zich in februari uit over het bestemmingsplan.
In de wijk, die de naam De Brinkhorst krijgt, komen ongeveer 320 woningen, die in fasen van telkens vijftig woningen worden gebouwd. De wijk wordt opgebouwd uit rijwoningen en een appartementencomplex. Bovendien krijgt de nieuwe brede school een plek. De wijk komt in de weilanden naast de Weidezoom.