Handtekeningen voor Moerdregt aangeboden – 19 oktober 2013

De sluiting van zorgcentrum Moerdregt in Moordrecht houdt de gemoederen best bezig. De SP haalde ijverig handtekeningen op, om eigenaar Zorgpartners te bewegen het centrum open te houden. Nadat de handtekeningen waren opgehaald, belden we bij Omroep Zuidplas met voorzitter Lydia Reicher van de SP. Het gesprek is hieronder te beluisteren.

Los van alles, wil ik aangeven dat ik respect heb voor de SP en Lydia Reicher, puur en alleen al om het feit dat zij de moeite nemen om vijf avonden lang handtekeningen op te halen. Tijdens dergelijke avonden hoor je in ieder geval wat leeft in het dorp en dat is wat volksvertegenwoordigers moeten doen.

Lydia was realistisch toen ik vroeg of de handtekeningen effect zouden hebben. Desondanks laat de SP in ieder geval wel een duidelijk geluid horen. En het moet gezegd: de partij doet dat niet alleen in de laatste maanden voor de verkiezingen.

Beluister hieronder het gesprek: