Je bekijkt nu Eneco maakt kou goed met chocoletter

Eneco maakt kou goed met chocoletter

Een follow-up van een verhaal dat ik een dag eerder schreef in het AD, over werkzaamheden aan de stadsverwarming, precies op Pakjesavond.

Eneco maakt kou goed met chocoletter

CAPELLE A/D IJSSEL – Energiebedrijf Eneco heeft donderdag 243 chocoladeletters uitgedeeld in de Erven- en Dansenbuurt in Capelle-Schollevaar. Daarmee werd het ongemak goedgemaakt dat ontstond door werkzaamheden aan de stadsverwarming, die precies op Sinterklaasdag waren gepland.

“Normaal willen we in de winter niet aan de stadsverwarming werken,” zegt Eneco-woordvoerder Cor de Ruijter. “Maar vanwege de planning van de gemeente kon het niet anders. Capelle kwam anders in de knoop met riool- en asfalteringswerk. Na rumoer op sociale media hebben we het werk versneld uitgevoerd.”
Uiteindelijk was de klus om 15.00 uur geklaard en konden huishoudens toch nog een warme Pakjesavond vieren.