Je bekijkt nu combinatiejournalistiek

combinatiejournalistiek

COMBINATIEJOURNALISTIEK

Schrijven én fotograferen zijn twee van mijn passies. Voor de combinatie van deze twee mooie facetten, schrijven en fotograferen, heb ik de naam ‘combinatiejournalistiek’ bedacht. Okee, okee, dat kwam ook lekker uit bij het zoeken naar termen met een ‘C’ die ik zocht voor mijn huisstijl op mijn website. Maar het geeft wel aan wat ik kan. Als ik op een klus wordt afgestuurd, kan ik zowel de fotografie voor mijn rekening nemen, als het verhaal schrijven. Mochten die twee onderdelen echt niet te combineren zijn, kan ik ook collega’s inschakelen. Mijn netwerk is behoorlijk groot en ik breng u graag met anderen in contact.

Ik heb veel ervaring in het maken van verhalen en foto’s tegelijk. Als ik door een opdrachtgever wordt benaderd voor een verhaal of schrijfklus, denk ik eigenlijk direct aan de vraag: welk beeld pas daarbij? Dat zit in mij, dat gaat er niet uit. Beelden vertellen vaak een groot deel van het verhaal.