Je bekijkt nu Ontwikkeling Zuidplaspolder, de stand van zaken

Ontwikkeling Zuidplaspolder, de stand van zaken

Langlopende projecten moeten langlopend gevolgd worden. Het project Zuidplaspolder volg ik voor de krant al sinds het begin van deze eeuw. In 2001/2002 begon het onderwerp echt te spelen, politiek gezien.

Al die jaren probeer ik één en ander voor de lezer zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Dat betekent dat er regelmatig nieuwsfeiten worden gebracht, al naar gelang er nieuws is. En dat is er vaak. Maar af en toe moet je even een helikopterview van het geheel geven. Op onderstaande krantenpagina deed ik dat op 1 december 2010. De foto heb ik overigens niet zelf gemaakt. Deze is gemaakt door Ruud Rietveld, de eigenaar van Het Kanaal. Hij ging mee met een ballonvlucht boven Nieuwerkerk en omstreken en maakte onder meer deze foto. Een heel mooie plaat, zoals luchtfoto’s in mijn optiek altijd interessant zijn.