Je bekijkt nu Coalitie bij start meteen gevallen

Coalitie bij start meteen gevallen

Nog voor de coalitie in Moordrecht goed en wel begonnen was, is zij al gevallen. Dat gebeurde op een wel heel bijzondere raadsvergadering in Moordrecht. Ik zal hem nooit vergeten, die vergadering. Het was op een avond (en nacht) in april 2002. Legendarisch, voor wie er bij was.

Helaas heb ik de ruwe teksten van de Moordrechtse Koerier uit die tijd nog niet kunnen opduikelen in mijn digitale tekst-archief. Maar de papieren versie geeft ook een goed beeld. Vrijwilligers om alle artikelen nogmaals in te tikken, kunnen zich bij mij melden… Voor dit moment heb ik ouderwets foto’s van de tekst gemaakt, in de hoop dat het een beetje leesbaar overkomt.

Op bovenstaande foto zitten raadsleden Jan Spelt, Piet Nieuwpoort en Jan de Koning (Beter Moordrecht) met hoofden als oorwurmen. Daar achter Jan Piet Vos (projectontwikkelaar), Evert Knoester (destijds BM), Leo Taal (hoofd financiën), Ron Gast en Jan Oomen (wethouderskandidaten) en ambtenaar Tiny Lindeman.

val coalitie april 2002 A

val coalitie april 2002 B

val coalitie april 2002 C

val coalitie april 2002 D

val coalitie april 2002 E