Je bekijkt nu Groot verkiezingsdebat bij Omroep Zuidplas

Groot verkiezingsdebat bij Omroep Zuidplas

Hee, leuk! Omroep Zuidplas gaat een verkiezingsdebat organiseren! Dat is nieuws voor de krant.

Groot verkiezingsdebat bij Omroep Zuidplas
ZUIDPLAS – Omroep Zuidplas houdt op 10 maart een groot verkiezingsdebat in de raadzaal in Nieuwerkerk. Publiek is van harte welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

Vrijwel alle lijsttrekkers in de gemeente Zuidplas debatteren met elkaar. Voor het eerst maakt de lokale omroep ook televisiebeelden van het debat. Deze worden op een later tijdstip uitgezonden op het eigen televisiekanaal en internet. Onder leiding van twee presentatoren wordt aan de hand van stellingen en losse vragen geprobeerd de overeenkomsten en verschillen tussen de acht deelnemende partijen duidelijk te maken voor de kiezers. Het is de tweede keer dat een gemeenteraad voor de fusiegemeente wordt gekozen.