Je bekijkt nu Bertus Hoogendoorn erelid Moordrechtse ijsclub

Bertus Hoogendoorn erelid Moordrechtse ijsclub

Nieuws van de Moordrechtse IJsclub. Op de één of andere manier heb ik er altijd een zwak voor. Mooie club. Helaas kan ik geen paginagrote foto-verslagen van schaatsfestijnen op dorpse schaal meer maken, nu Het Kanaal (al een jaar lang) (helaas) niet meer bestaat. Wat mis ik die krant. En wat hoor ik nog vaak dat inwoners die krant missen. Schrale troost.

Hoogendoorn erelid ijsclub
MOORDRECHT – Bertus Hoogendoorn is vrijdag benoemd tot erelid van de Moordrechtse IJsclub. Hoogendoorn kreeg de waardering bij zijn afscheid als bestuurslid. Hij was 37 jaar lang actief voor de ijsclub.
Tijdens de jaarvergadering voorafgaand aan het seizoen trad Erik Bos als nieuw bestuurslid toe. Vorig jaar kwamen ook al vier nieuwe leden in het bestuur. Eén plek kwam vrij door het plotselinge overlijden van Jan Blom.
Uiteraard hoopt de ijsclub dat het flink gaat vriezen en de baan aan de Leliestraat dit seizoen weer open kan voor vrij schaatsen, mini-Elfstedentocht, twee-aan-een-stok, kortebaanwedstrijden, ijsdisco en strijkijzergooien.