Je bekijkt nu wie ben ik?

wie ben ik?

Bernie Putters, aangenaam.

bernie pasfoto

Hallo. Ik ben Bernie Putters. Journalist en communicatiespecialist. Met een voorliefde voor fotografie en interesse in vormgeving. Lange tijd, ruim twaalf jaar, heb ik als redacteur en fotograaf gewerkt voor Het Kanaal, een weekblad in en om Zuidplas. Dat blad hield in 2013 op te bestaan, waarna ik als freelance journalist en fotograaf voor mezelf ben begonnen.

Als zelfstandig ondernemer wil ik doen waar ik goed in ben: verhalen zoeken, nieuws monitoren, artikelen schrijven en deze publiceren. En of die verhalen nu gepubliceerd worden op good old papier of op het oneindige internet, dat maakt niet uit. Als de verhalen maar terecht komen waar ze terecht moeten komen: bij de lezerOok voor een duidelijke advertorial draai ik mijn hand niet om. Een voorbeeld is hier te zien.

In al mijn werkzaamheden komen mijn sociale vaardigheden, enthousiasme, passie voor mijn werk en gedrevenheid van pas. Ik voel mij in een team als een vis in het water, waarbij ik er genoegen in schep samen een mooi product te maken of dienst te leveren. Ik ben positief ingesteld, gericht op samenwerking en overeenstemming. Ik ben flexibel en breed inzetbaar.

Naast mijn afwisselende leven als journalist, communicatiespecialist en fotograaf ben ik trotse vader van Rosalie en getrouwd met Ellen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vrouw en dochter op stap te gaan. Met Ellen en in mijn studententijd heb ik veel gereisd. Verder ben ik een groot muziekliefhebber. Sporten deed ik vroeger vrij veel. Tegenwoordig houd ik mij – als ik er tijd voor heb – alleen nog bezig met de snookersport. Zowel actief als passief. Prachtige sport.

Opdrachtgevers zijn kranten, tijdschriften en websites. Of organisaties die eigen communicatiekanalen onderhouden. Ook daarvoor ben ik in te zetten. Zoekt u iemand die eens kritisch naar (de teksten op) uw website kijkt? Stop met zoeken, hier ben ik!