Je bekijkt nu Lekker hoor: teller site op 48.000

Lekker hoor: teller site op 48.000

Op mijn site staat een tellertje, en die telt. Dat hoef ik niemand te vertellen. Die teller is voorlopig nog niet uitgeteld. Dat is wat de maker van deze site stelt. Vandaag voel ik mij een held. Want de teller heeft artikellezer nummer 48.000 geteld!

De teller telt het aantal keren dat iemand een artikel leest. De teller telt niet het aantal keren dat de homepage wordt bezocht. Dus nee: het heeft geen zin om die homepage een uurtje te appeltje-F’en of te F5’en. Daar ben ik blij mee, want anders geeft ‘ie een vertekend beeld.

Ik ben nog niet zo’n ICT-held dat ik kan uitlezen hoeveel ‘unieke’ bezoekers er zijn, uit welke windstreken de bezoekers komen en wat je nog meer allemaal kan achterhalen via IP-adressen. Althans: ik heb me nog niet verdiept in een programmatje of module die dat bijhoudt. Geen zin in. Geen tijd voor. Of geen prioriteit voor. Als ik dat wil weten, bel ik de NSA of de AIVD wel even…

Hoe dan ook: op naar de 50.000! Zou dat dit jaar nog lukken? Wellicht. Per dag heb ik gemiddeld zo’n 100 hits. Naar boven afgerond. Dus in theorie zou het kunnen.

teller op 48000

UPDATE: jawel, we hebben de 50.000 aangetikt! Op 10 december om 12.53 uur!

teller-gif