Je bekijkt nu Zo mooi: Rosalie is geboren!

Zo mooi: Rosalie is geboren!

Het mooiste nieuws dat ik mij wensen kon, is ons donderdag 31 oktober om 2013 overkomen. Op die dag, om 21.30 uur, is onze Rosalie Carola Putters geboren. Prachtig, helemaal gezond en zo mooi!

 

Reuze klein

Ons lieve wondertje

Samen wordt nog mooier

Al zo lang op gehoopt

Laat jij ons nu genieten

In ons leven ben jij welkom

En houden wij van jou!

 


 

Rosalie Hello World

Nu, exact een week nadat Rosalie in mijn leven kwam, lukt het me nog niet om duidelijk te maken hoe blij ik ben. Hoe gelukkig en hoe happy. Mogelijk kom ik binnenkort weer met beide benen op de grond en lukt het weer om enigszins samenhangende gedachten te formuleren. Nu is het alleen genieten, genieten, genieten en genieten.

Moeder en dochter én vader maken het uitstekend! Rosalie werd als een klein, maar direct aanwezig mensje geboren. 2730 grammetjes schoon aan de haak. Klein, maar fijn. Een heerlijk persoontje, nu al. Rustig en vredig, maar ook druk en actief. Nu alleen nog even samen afstemmen wanneer ze welke bui heeft, haha!