Je bekijkt nu Dikke streep door verhuisplan sportvelden naar Kleine Vink

Dikke streep door verhuisplan sportvelden naar Kleine Vink

In Nieuwerkerk ligt een aantal sportvelden aan de rand van de jaren zestigwijk Dorrestein. Die verenigingen wilden groeien, maar konden dat niet qua ruimte. Dus werd in Nieuwerkerk een verhuisplan bedacht, naar een plekkie ergens buiten de bebouwde kom.

Veel gedoe, rechtzaken met grondbezitters en bedrijven die zouden moeten wijken. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Afgelopen zomer kwam er het nieuws dat er eigenlijk al een poosje zat aan te komen: het hele feest ging niet door. Nou ja, één vereniging verhuist, onder meer omdat er inmiddels wel al een sporthal was gebouwd.

Voor de krant bracht ik het harde nieuws en wist ik op korte termijn drie voorzitters te spreken en één voorzitter te citeren uit een zelf naar buiten gebrachte verklaring. Het leverde een mooie voorpagina en een mooie overzichtspagina op, vond ik zelf. Met dank aan onze vormgevers, die de plannetjes van de redactie altijd mooi weten uit te voeren!

Kleine Vink p2 18-07-2012