Je bekijkt nu mijn opdrachtgevers

mijn opdrachtgevers

Als freelance journalist ben ik blij met al mijn opdrachtgevers. Hieronder staat een lijst met de opdrachtgevers waar ik momenteel voor werk. En ja: er kan uiteraard altijd meer bij! Ik sta open voor mooie opdrachten. Klik op de logo’s om naar de eigen website van de opdrachtgevers te gaan.

Het AD. Mijn artikelen plaats ik – na publicatie in de krant – ook hier op mijn eigen site. Ik schrijf met name voor de regio-edities Groene Hart en Rotterdam-Oost:

Vernieuwing Bouw. Dit is een organisatie die zich inzet voor het nobele doel van kennisdeling binnen de bouwsector en promotie van de branche, met name op gebied van innovatie en duurzaamheid:

logo Vernieuwing Bouw

Het Kontakt. Dit is een prachtig mooi weekblad dat onder meer verschijnt in de Krimpenerwaard. Ik mocht er al een paar stukjes voor schrijven:

logo kontakt

CKC Zoetermeer. Het Centrum voor Kunst en Cultuur is een tempel van kunst en creativiteit in Zoetermeer. Cursussen voor jong en oud en een jaloersmakend pand met theater- en cursusruimten:

logo ckc

De Eerstelijns. Een blad dat hoort bij een organisatie met dezelfde naam. Het is een platform voor strategie en innovatie in de eerstelijns gezondheidszorg:

logo eerstelijns

VNG Magazine is het officiële orgaan van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Een blad voor met name politici, bestuurders en ambtenaren:

logo vng magazine

Naast de bovenstaande betalende opdrachtgevers werk ik een paar uur per week als vrijwilliger bij Omroep Zuidplas. Ik maak er lokale radio. Geen officiële opdrachtgever, wel het vermelden waard:

logo omroepzuidplas