Je bekijkt nu Goed nieuws! Weer beschikbaar voor baan!

Goed nieuws! Weer beschikbaar voor baan!

Goed nieuws! Weer beschikbaar voor baan!

Goed nieuws! Vanaf heden ben ik weer beschikbaar voor een baan!
De krant waarvoor ik twaalf jaar werkte, is failliet gegaan.
Dus mocht iemand iets weten dat bij mij past, of tips hebben, dan ben ik altijd bereikbaar.

Kernwoorden: leraar-in-opleiding, ervaren regiojournalist met fors netwerk, communicator, fotografie. Check ook mijn portfolio op deze site. Hier staan artikelen, hier staan foto’s en de komende tijd worden deze weer met regelmaat bijgehouden. Op die momenten stuur ik een bericht via Twitter het internet op.

Een CV is ook traceerbaar via mijn LinkedIn-profiel. Mij direct een mail sturen? Dat kan hier.

Dit delen, doorgeven of doorvertellen: daarvoor bij voorbaat dank.