Wanneer een familielid of naaste overlijdt, kan het afwikkelen van een erfenis vragen oproepen. Wij kunnen een kwestie analyseren en er advies over geven voor een vaste prijs.


Wie plotseling met het overlijden van een familielid of andere naaste te maken krijgt, krijg ineens veel informatie. Vaak nieuwe informatie. De afwikkeling van een erfenis kan heel ingewikkeld zijn of kan dat worden. Er kan veel geld mee gemoeid zijn. Bijvoorbeeld doordat een inboedel of een huis moet worden verdeeld. Zaken kunnen ook gewoon heel gevoelig liggen. Op zo’n moment is het goed om onafhankelijk en deskundig advies in te winnen.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is het een goed idee om onze gespecialiseerde advocaten naar de kwestie te laten kijken en u te laten adviseren. Als iets niet goed wordt geregeld, kunt u (op termijn) behoorlijk veel geld mislopen. Daarom bieden wij het pakket Analyse en advies erfrechtkwestie aan.


Wat kost dit pakket?

Prijs: 750 euro
(exclusief btw)


Wat doen wij voor u?

  • Een inhoudelijke beoordeling van de kwestie
  • Een goed advies over de te nemen stappen
  • Een document met onze bevindingen

Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.