Elke dinsdagochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur erfrecht bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. U bent welkom, bijvoorbeeld als u vragen heeft over de afwikkeling van een erfenis,  uw rechten en plichten als nabestaande, een conflict over een erfenis of andere zaken.

U bent welkom op het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn (locatie en route) voor een gratis adviesgesprek met een advocaat erfrecht.

U kunt bij ons terecht met vragen over:

  • Afwikkelen van een erfenis
  • Conflicten over een erfenis
  • Vruchtgebruik
  • Schenkingen
  • Nalatenschappen

De specialisten erfrecht van ons kantoor  kunnen u adviseren over deze onderwerpen. Of procederen voor een rechter als dat nodig is. In sommige gevallen is het beter om te bemiddelen tussen twee partijen. In die gevallen is het een mogelijkheid om gecertificeerde mediators van Berntsen Mulder Advocaten in te schakelen.

Let op: wij stellen geen testamenten op. Daarvoor moet u bij een notaris zijn.

Wachten

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar mag uiteraard wel. Het spreekuur is gebaseerd op vrije inloop. Wanneer de ‘wachtkamer’ vol is, duurt een gesprek maximaal 15/20 minuten. De tijd die er is voor een gesprek is onder meer afhankelijk van het aantal bezoekers. Als er niemand zit te wachten, kan een gesprek rustig iets langer duren.

Meer informatie? Bel met tel. 0172-42 71 95.


Ons kantoor is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten.