Wanneer u zoekt naar een advocaat om u bij te staan in een erfeniskwestie, wilt u een advocaat die precies weet wat er gedaan moet worden. Die weet wat de juridische oplossingen zijn voor uw probleem. Die begrijpt wat u bedoelt en wat u wilt bereiken.

Onze advocaten erfrecht hebben zich gespecialiseerd in hun vak. Dat klinkt logisch, maar is dat niet altijd.

Specialisatie-opleiding

De advocaten die zich binnen ons kantoor bezig houden met het erfrecht, maken onderdeel uit van de sectie familierecht en erfrecht. Onze erfrechtspecialist heeft de specialisatie-opleiding erfrecht gevolgd en afgerond. Wanneer die opleiding is afgerond, is het vergaren van kennis nog niet klaar. Dat gaat namelijk altijd door…

Het recht verandert altijd. De wetten veranderen regelmatig, regels worden aangepast. Rechters doen uitspraken die van invloed zijn op rechtszaken die daarna komen.

Kennis bijhouden

Een onderdeel van het vak is het bijhouden van de actualiteit, het bijhouden van jurisprudentie en die kennis vervolgens inzetten voor de klanten.

Dat is wat onze advocaten erfrecht doen.

Specialisatievereniging

Onze advocaten familierecht en erfrecht zijn allen aangesloten bij branchevereniging vFAS. De vFAS waarborgt dat advocaten aan de geldende eisen en regels voldoen voor wat betreft vakkennis en gedrag. Zodat cliënten weten dat zij met een betrouwbare partij aan tafel zitten.

De vFAS is houder van het Keurmerk van specialisatieverenigingen van de Nederlandse Orde van Advocaten.