Wie een goede erfrecht advocaat in het Groene Hart zoekt, komt op internet veel informatie tegen. De website waar u dit nu leest, is van Berntsen Mulder Advocaten uit Alphen aan den Rijn. Inderdaad, midden in het Groene Hart van Nederland.

Maar belangrijker dan de geografische locatie van ons kantoor, is de kwaliteit van de dienstverlening. Wij gaan niet hoog van de toren blazen hoe goed wij zijn. Dat is aan de klanten om te bepalen. We weten wel dat we elke zaak met kennis van zaken en betrokkenheid behandelen en we het best mogelijke resultaat voor onze cliënten willen behalen. Of het nu gaat om het geven van een advies of om het voeren van een gerechtelijke procedure bij een rechtbank.

Ons kantoor kent een afdeling erfrecht, waar twee advocaten klanten helpen bij het oplossen van conflicten rondom erfenissen en nalatenschappen. Het zijn advocaat erfrecht Lisanne van Wassenberg en advocaat erfrecht Nieke Schreurs. Beide advocaten zijn tevens specialist als het gaat om familie- en personenrecht.

U kunt bij ons terecht met vragen over:

  • Afwikkelen van een erfenis
  • Conflicten over een erfenis
  • Onterving
  • Kindsdeel
  • Legitieme portie
  • Vruchtgebruik
  • Schenkingen
  • Nalatenschappen

Let op: wij stellen geen testamenten op. Daarvoor moet u bij een notaris zijn.

Advies over uw specifieke situatie

Over de wet en de rechten die een ieder heeft, is veel te vinden op internet. Dat is heel goed en prettig, want dan kunt u zich alvast oriënteren op diverse aspecten van het erfrecht. Wij merken echter ook altijd, dat elke specifieke situatie anders is. En dat mensen bij hun speurwerk naar een oplossing op internet bepaalde belangrijke informatie missen. Daarom is het altijd, in 100 procent van de gevallen, goed om óók advies te vragen aan een advocaat. Gewoon even bellen of contact opnemen voor een eerste adviesgesprek.

Een eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In zo’n gesprek krijgt u altijd tips en aanknopingspunten over wat u in uw situatie het best kunt doen.

Spreekuur erfrecht (in coronatijd altijd op afspraak) Lees hier meer of maak een afspraak.

U bent welkom, bijvoorbeeld als u vragen heeft over de afwikkeling van een erfenis,  uw rechten en plichten als nabestaande, een conflict over een erfenis of andere zaken.

De specialisten erfrecht van ons kantoor  kunnen u adviseren over deze onderwerpen. Of procederen voor een rechter als dat nodig is. In sommige gevallen is het beter om te bemiddelen tussen twee partijen. In die gevallen is het een mogelijkheid om gecertificeerde mediators van Berntsen Mulder Advocaten in te schakelen.


Neem gerust contact met ons op, via tel. 0172 – 42 71 95 of stuur ons een e-mail en wij nemen contact met u op.

contact